Køb & salg af paller

Som virksomhed er Scanpal’s vigtigste opgave at opkøbe, reparere og sælge paller af alle gængse typer, så de igen kan bruges til fragt og transport. Dermed bidrager vi med et vigtigt led, der er nødvendigt for at få transporten af gods til at glide bedre gennem Danmark og resten af Europa. Vi opkøber paller af alle gængse typer (europaller, engangspaller osv.) i både store og små partier. Efter grundig reparation sælges de brugte paller videre. I salget af pallerne er det vigtigt for os, at prisen også er fordelagtig for køberen af vores reparerede paller. Det viser, at der er besparelser at hente ved at få paller repareret frem for at købe helt nye.

Scanpal køber, reparerer og forhandler alle gængse typer af både godkendte og ikke godkendte paller.
Vi er interesserede i at købe både godkendte og ikke godkendte paller. Europaller, éngangspaller og andre paller i forskellige mål bliver repareret for derefter at blive solgt videre.


Har du en portion paller, som du gerne vil sælge, tilbyder vi dig en fair pris for dem. Det kan være, nye, brugte eller defekte paller.
Vi forhandler paller i flere størrelser - også helt nye éngangspaller. Vi har altid de gængse typer paller i de mest anvendte mål til salg. Kontakt os for et tilbud på netop de paller, du har brug for. Vi sørger gerne for en løsning, som er tilpasset dit behov.

 

Kontakt os på tlf. 75 15 13 13 og hør hvad vi kan tilbyde vedr køb og salg af paller.

 

Model Mål

  • Brugte godkendte EUR-paller 80 x 120 cm.

  • Ej godkendte EUR-paller (B-paller) 80 x 120 cm.

  • Brugte éngangspaller 80 x 120 cm.

  • Brugte éngangspaller 100 x 120 cm.

  • Brugte EUR-halvpaller 60 x 80 cm.

  • Brugte pallerammer 80 x 120 cm.

 

Forhør venligst nærmere om andre størrelser og priser. Vi er altid interesserede i at gøre en god og fair pallehandel med værdi for begge parter.

 

Ring nu på tlf. 7515 1313 for at få et godt tilbud.

 

Private kan købe paller online her.