Paller

Vi er en seriøs og troværdig samarbejdspartner, når det gælder reparation af paller samt handel med både EUR-paller, B-paller og éngangspaller. Vi opkøber både godkendte og ikke godkendte paller samt defekte paller.

 

Herudover forhandler Scanpal nye éngangspaller.

 

Da EUR-paller er det mest almindeligt brugte underlag ved transport, bliver de udsat for lidt af hvert under både fragt og truck-kørsel, og derfor beskadiges pallerne ofte. I stedet for at købe nye paller kan det imidlertid mange gange betale sig at få de beskadigede paller repareret. Ved reparation af paller kan der således være betydelige besparelser at hente, hvilket er med til at minimere din virksomheds udgifter til emballage og fragt. Ved en palle reparation tilses pallernes skader, og ødelagte dele smides ud. Derefter repareres de med nye, stærke materialer. Scanpal sikrer at reparerede paller lever op til til de gængse krav.

 

En EUR-palle må bære 1 ton, men der må stables 4 paller oven på hinanden, hvorfor det kan få fatale konsekvenser, hvis en palle ikke lever op til standarden. Stabel paller, der samlet vejer 4 tons, er ikke stærkere end sit svageste punkt. Med paller fra Scanpal er vores kunder ikke blot sikret en fair handel, men også et sikkert fundament for transport og opbevaring af virksomhedens produkter.

Har du brug for palle reparation?