Om Scanpal

Ideen bag Scanpal ApS opstod i 2003

Scanpal har mange års erfaring med køb og salg af såvel nye som brugte paller og – rammer.
Derforuden har vi på vores lokation i Hodsager et veletableret værksted, hvor vi har specialiseret os i at reparere defekte paller og -rammer. Derved sikrer vi at træemballagen forbliver i en bæredygtig cyklus ved fortsat at kunne genanvendes.

Scanpal er godkendt af EPAL til at reparere EUR paller, og vi bliver løbende auditeret af EPAL. EPAL er et beskyttet varemærke, derfor må EUR paller fra EPAL udelukkende repareres af virksomheder, som har licens hertil.
Det giver rigtig god mening, at reparere defekte paller, dels fordi jeres pris på købet af en reparationspalle er lavere end køb af nye paller, og dels fordi en reparation hos os tillader dig at genbruge EUR paller, og derved spiller vi alle en aktiv rolle i at mindske industriens miljøbelastning.
Vi kan således både levere nyt og brugt til jeres virksomhed, og har i brugt eller defekt stående, giver vi gerne en pris på det, og kommer selvfølgelig selv og afhenter det, så i ikke skal bruge tid på at bortskaffe det.

Transport

Vi leverer og afhenter med egne biler, så vi kan for det meste tilrettelægge vores ture således, at vi indenfor få timer kan sige, hvornår vi ankommer.
BÆREDYGTIGHED OG CERTIFICERINGER

Vi har stor fokus på bæredygtighed, hvilket bl.a. afspejler sig i vores EPAL certificering. EPAL certificeringen giver os retten til at reparere EUR paller og opretholde standardiseringen i det europæiske system.
Derudover er vi godkendt til ISPM-15 mærkning (stempel med varmebehandling) af reparerede paller.SCANPAL

Virksomheden beskæftiger sig hovedsageligt med køb og salg af nye og brugte paller, pallerammer m.m.

CVR: 42131970
Mølgårdvej 3, Hodsager
7490 Aulum

Tlf.: 9747 6200
Email: kontakt@scanpal.dk