Pallerammer

Stort udvalg af pallerammer

Vi har et stort udvalg af pallerammer og hjælper dig meget gerne med at finde ud af, hvilken palleramme du har behov for.

Nye pallerammer

Vi har nye pallerammer i størrelsen 800 x 1200 mm. Pallerammerne er varmebehandlet iht. IPPC. De er velegnet til at fragte mindre elementer, der kan være svære at fæstne samt varer, der ikke må få skrammer.

Hjørnebeslag

Vil du have dine paller til at stå meget mere stabilt? Vi tilbyder brugte hjørnebeslag i gul plast, som holder pallerne på plads. De er også velegnet til at adskille paller, der skal stå ovenpå hinanden.

Brugte pallerammer

Vi har brugte pallerammer i flere sorteringer: pæne, mørke, 1 bræt, 2-delte, med eller uden logo. Brugt ½-palleramme 600 x 800 x 19 passer til DS ½-paller og kan bruges til engangs ½-paller.

En brugt palleramme i specialmål er super god til at bruge til højbede. Vi har en del på lager, så vi skal nok finde nogle, der passer lige netop til dine behov.
Kontakt os
Vil du vide mere om vores forskellige rammer, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 26 14 82 67 eller mail kontakt@scanpal.dk.

SCANPAL

Virksomheden beskæftiger sig hovedsageligt med køb og salg af nye og brugte paller, pallerammer m.m.

CVR: 42131970
Mølgårdvej 3, Hodsager
7490 Aulum

Tlf.: 9747 6200
Email: kontakt@scanpal.dk